Sanning från Paow eller lögn?

De flesta som har gått in på Kissies.se de sista timmarna har märkt hur hon dissar Paow, med att säga att hon är lössläppt mer eller mindre sagt ..=)
Nu har Paow skrivit ett svar tillbaka där hon nämner flera kandidater till Kissies forna sexpartner, alltså inte oskuld som hon säger att hon är!
Här kommer ett sammanfattat inlägg från Paow ( www.paow.se )



"Och angående om att du är oskuld (dum fråga?) så varför fick en kille jag träffade i grekland in hela sin hand i dig? Och varför köpte du geshiikulor (knipkulor) när du var med mig och Amir i sommras? Dålig uppfostan har jag inte men visst är jag lite lös i kanten. men jag är glad att jag har föräldrar som bryr mig till skillnad från dig. Din mamma kan inte ens korrekt svenska och din pappa jobbar som busschaffis, och du har fått göra precis vad du vill i hela ditt liv utan att dom brytt sig ett piss.

Och btw, varför berättade du inte att du knullade  med Anothony som ägde Laroly för gratis inträde fram till du var 18..? Och varför har du inte berättat att du legat med cafe opras ägare, och varför har du inte berättat att du legat med philip sirifa och varför har du inte berättat att du legat med sebastian osv.. Jag kan iallafall räkna på mina fingrar hur många jag legat med icon smile  Svar till min idol kissi!

Nu har jag en anledning till att avslöja saker om min idol.. Vet så otroligt mycket så att det nästan är skrattretande.. Hehe!"




Not a virgin? Like Oh my God, Is it true???

Ttyl my biatcheez=)


De som går in på falsksanning...

Kan idag se att hon har skrivit ett inlägg om Alex lilla betrayal till Dessie om Musikvideon! Som ni ser skrev jag om detta mkt tidigare, och det är jag som egentligen har gett informationen till henne, men hon har länkat en helt annan person!
Varför? Jo för att Eccere vill inte uppge sitt eget bloggnamn, jag vill bli " stor" på mitt egna sätt utan att skaffa länkningar på de stora bloggarna!
Jag vill att mina läsare ska förstå att det jag säger här är sanningen, så nära sanningen man kan komma, och när jag har byggt upp den tilliten så kan jag tänka mig.. Om jag nu någonsin kommer behöva det=)
Som jag har sagt innan, platsar det på falsksanning, platsar det hos mig, eller hur ;)?



 mina fötter Denny ;)

Ttyl My Biatcheez=)

Nån som har sett den roliga videon hos alex?

Alex säger ju att han är dansare, och att det är fritt fram att kritisera hans så kallade dans ? Tyvärr så finns inte videon på youtube.com, har letat som en gnu men hittar den ej, så gå gärna in på hans sida och säg vad ni tycker =)


www.stockholmshetaste.blogg.se




Ttyl my biatcheez =)

Marie Plosjö svarar tillbaka...

www.mondoblog.se/mariepolsjo så har Nu Marie svarat tillbaka på Kissies inlägg där hon dissar Mondoblog och Marie.. Här får man också se vad Kissie har fått under resans gång, som hon inte har betalat ett skit för...


"Alexandra Nilsson

Så här ligger det till.

Vi har ett avtal med Alexandra där hon ger oss rätten att använda oss av alla bilder samt filmer som har producerats från vår sida.

Det är ett avtal som Alexandra själv har skrivit på. Hon är fullt medveten om att alla bilder som har tagits på henne skulle kunna komma att säljas till press. Det ingår i det avtalet också att Alexandra ska komma att få en del av ersättningen för de inkomster vi får gällande bild och film. Alexandra har medvetet tagit dealen som innebär att vi ska dela med oss av intäkterna för bild/film.

Förutom avtalet som gäller bild och film så har Alexandra fått följade saker betalda från våra delägare i Spanien.

Första resan 3950 kr

Hotell 12 500 kr 

Mat ca 7500 kr

Sjölejon 1100 kr

Andra resan 3400 kr

Hotell 4800 kr

Kamelridning 650 kr

Två par glasögon från Sun Optik totala värdet 5500 kr

Handväska 4000 kr

Tatuering 1100 kr.

Ett sammanlagt värde för ca 50 000 kr.


I vårt avtal så ingick det att hon skulle blogga på mondoblog.se. I vårt avtal så var det strikta direktiv om att vi inte ville ha "Kissie" som bloggare här på mondoblog. Vi ville ha den "snälla" äkta personen Alexandra. Vi förklarade att vi inte ville ha någon "topbloggare" som skrev kränkande saker på vår sida.

Jag är huvudägare för Mondoblog.se och har delägare både i Sverige och i Spanien.

Jag som chef har rätt att ta bort inlägg som strider mot de avtal som vi har med bloggarna. Det har dock inte hänt att något inlägg har tagits bort av mig och jag kommer inte heller ta bort inlägg om de inte stider mot de regler som våra bloggare har skrivit på."



Ännu surare?

Ttyl my biatcheez=)


Kissie dissar!!

Det verkar som Kissie dissar mondoblog igen, hon verkar vara sur på Marie Plosjö igen som hon redan ha nämnt på sin Mondoblog, här kommer ett kort sammanfattat av hennes utelista på ( www.kissie.se );


"Mondoblog

Bloggsidan som nämns ovan. Dock är det inte det andlendingen till varför dom också hamnar på utelistan. Marie Plosjö vill gärna ha ett bra rykte, who can blame here men hon tar till medel som inte är tilllåtna och därför vill jag varna dom som började blogga där och be om ursäkt till att ha umanat folk att börja blogga där!

 Inlägg raderas och ändras av våran egna Marie. För yttrandefriheten gäller endast där sålänge man inte nämner hennes namn eller vad dom pysslar med."




Kissie verkar vara sur...

Ttyl my biatcheez =)


12.000 i telefonräkning..

Hur lyckas man egentligen som 16 åring att slösa 12000 kr på mobilräkning för en månad? Den tjejen har ingen respekt för hur pengar hanteras tyvärr, hon borde nog spara de tills hennes bloggdagar är över...
Men är man stockholmare så är man stockholmare, ingen respekt för pengar överhuvudtaget!
Imbecill är det enda ordet jag kan säga=)




Ta från pappas plånbok igen?

Ttyl my biatcheez=)

Dålig uppdatering jag vet...

Även om jag har sagt att jag aldrig ska skriva något om mig själv, så har jag tänkt att göra det lite nu...
Eccere har varit på "resande" fot och inte haft tillgång till internet och därför extremt dålig uppdatering från min sida!
Så jag ber om ursäkt!


Hoppas ni fortfarande tycker om att kika in hit...
Skvaller kommer väldigt snart =)



Ny vändning gällande Alex+Dessie+Ämmis musikvideo?

Jag har för några dagar sen skrivit om att Alex ,Mattix, Ämmi och kanske Dessie skulle göra en musikvideo med låten Attention Whore!
Även falsksanning har skrivit om detta igår, men jag har nu kommit över nya uppgifter där Alex förnekar allt och säger att allt är en båg bara för att lura Dessie, för att se om hon är kändiskåt som alla tror att hon är!
Här kommer det Alex skrev ;





Lurad och kändiskåt??

Ttyl my biatcheez  =)

Kissie glömde något...

Vi alla vet att Kissie älskar att photoshoppa men vad hände med den  här bilden? Glömde att photoshoppa bort magen för en gångs skull eller? Eccere måste säga att hon har en fin mage ...=)





Tack för bilden ( www.ellemo.blogg.se)

Ttyl my biatcheez=)

Jonatan Wiik svarar på Tyras inlägg...

Jonatan Wiik försvarar sig på sin blogg ( www.riktigblogg.se) om Tyras polisanmälning och säger att han tar allting med ro.. Här är en kort sammafattning av hans långa försvarsinlägg ;


"Tyra Sjöstedt ljuger ännu en gång, ärlighet är tydligen inte på modet.."

Tyra polisanmäler mig?
Tyra har tidigare påstått att hon polisanmält mig. Jag ser fram emot en sådan anmälan då jag aldrig bryter mot lagen och inte har något att förlora på en sådan.
http://tyras.se/suttit-i-samtal-med-polisen/#Kommentarer
Har dock själv hela tiden varit övertygad om att Tyra ljuger om detta precis som om allt annat. Ringde just upp en kontakt på polisen och fick detta bekräftat. Han kunde konstatera att det inte fanns någon anmälan registrerad på mig… Varför Tyra ljuger om detta får du fråga henne, passa gärna på att fråga om allt annat hon ljuger om när du ändå är i farten…själv har jag viktigare saker att göra…"

 
( Bild från www.riktigblogg.se )


Ttyl my biatcheez =)

Tyra hos polisen idag..

Idag var Tyra hos polisen, självklart måste det handla om anmälningen av Jonatan Wiik..
Här kommer ett kort sammandrag av vad hon skrev på www.tyras.se ;

"Okej, nu ska jag ut och fota dagens outfit. Är tillbaka på kontoret och har suttit i samtal med polisen nu. Ni vet varför- så skönt att polisen tar såna här saker på allvar!"

Obs. Bilden har något med inlägget att göra:P




Ttyl my biatcheez=)

Falsksanning är dålig på uppdatera...

Ni som går in Falsksannings hemsida märker att hon nu har "avslöjat" att Dessie ska vara med i en Musikvideo...
Already done that.. För två dagar sen!!! Jag menar, ska en skvallerblogg verkligen vara så dåligt uppdaterat!!
Och ni kritiker som säger att jag inte pratar sanning, kan väl säga samma sak till Falsksanning=)

Eccere är här för att uppdatera skvaller så snabbt som det går, uppskatta det!! Och om det platsar i falsksanningen, så är mina skvaller inte så dåliga heller!!

Ni som vill ha bevis kan ju trycka på Kategorin " Lilla Mattix"...


på er!!


Ttyl my biatcheez =)

Kissies projekt!!

Eftersom allting är väldigt hysch hysch om Kissie nya hemliga projekt, så är det väldigt svårt att komma med bevis, men personer som känner henne, säger att Kissie håller på med vad?
Jo..
Hon gör en KLÄDKOLLEKTION!
Vad tycker vi om detta kära bloggläsare? Skulle vi köpa hennes kläder , eller skulle vi dissa de bara för att de är Kissie?
Undrar om Kissie faktiskt börjar försöka att bli en seriös affärskvinna som Blondinbella?Att satsa på ngt större?
Vi får se snart!!




Jag skulle då köpa hennes kläder=)

Ttyl my biatcheez..=)

A Paow kadaboom in your face..

Seriöst talat! Lite fräschhet måste det väl få finnas kvar I världen! Har man inte lärt sig när man är 16 år att raka sig under armarna! Like serious, det är bara nasty! Hoppas du har rakat dig sen du kom hem från Grekland Paow, för fy i Hel****!!!!

Eccere Dissar ;


 tack för bilden ( http://ellemo.blogg.se )

Och det gäller för er andra vanliga människor också! No hair!

Ttyl my biatcheez=)


Paow Kopierar Alex?

Har storbloggarna fått slut på ideér eller? Den ena efter den andra kopierar varandra! Detta är från Alex blogg ( www.stockholmshetaste.blogg.se ) igår;




Tips!

Jag får ofta komplimanger för mina läppar, men dem är 100% naturliga nästan iallafall.
Jag anser att det är ganska snyggt med större läppar, men inte som Linda Rosings..
Du behöver inte betala 3000kr per spruta som varar i upp till 3 månader som vissa bloggare gör.
Mitt tips är lip plumber.. nu tänker vissa, ja men sure det fungerar inte lilla gubben.
Jo , det gör det visst! Men satsa på en bra, den som är bäst enligt tester och enligt mig är denna

Skrivet igår kl 17.48



Detta är från Paow sida samma dag ( www.paow.se )


Lip plumber

2010-04-25 klockan 20:00

Det är en olja baserad på kanel som man häller i sitt vanliga läppglans, ett par droppar räcker. När man applicerar läppglanset får man plutiga läppar. Det som händer är att en reaktion uppstår och läpparna sväller. Fungerar precis som en Lip Plumber alltså! Enda skillnaden är att denna olja är väldigt dryg och räcker i över ett år. Du droppar över den i ditt vanliga läppglans alltså!

Produkten är väldigt populär i USA, där många makeupartister använder det på kändisar.. Men den  funkar verkligen läskigt bra, jag som inte tror på lipplumbers, men den här tror jag verkligen på!







Paow och Amir borde kanske börja umgås igen, eller vad säger ni?

Ttyl my  biatcheez=)


Kissies hemlighet är avslöjad...

Kissie har många hemligheter, och denna gång är det rätt stort! Försöker hon pull-of-a Blondinbella kanske? ;)
Är det någon som vill gissa vad det kan handla om? Handlar inte om hennes lilla programshow som hon ska vara med i höst, utan något helt annat!
Vad har Blondinbella som inte Kissie har?







Vad kan det vara?

Ttyl my biatcheez  =)




Andra får Fan-mail jag får hat-mail...

Hallå? Har jag några fans där ute eller? Ni kanske kan skriva ett " Hej " så vet jag att ni finns...
Tycker det skulle vara roligt att ha något fan där ute.. Inte bara haters! Kolla vad någon skrev till mig igår =(


"Riktigt riktigt RIKTIGT omoget de här aså! seriöst låt killen ha sitt liv i fred. Sitter du seriöst hemma och spendera tid för att leta efter skvaller? psykiskt sjukt är vad det är!"




Eccere är bara lite ledsen...=(

Ttyl my biatcheez....

Inte skvaller, bara roligt..=)


Chocolate women is the best=)


Sista delen av Paow dagen ...

De som läser hennes blogg vet hur mycket dricka det var där nere, och för att vara en 16 årig tjej , så dricker hon jävligt mycket! Till slut fick hon "be om ursäkt" för sitt drickande, efter hennes föräldrar och hennes kompis föräldrar blev sura på henne!
En av de dagarna hon skrev att hon ej skulle dricka , dök detta upp på Facebook;

Paulina Maria Denise Danielsson Paulina Maria Denise Danielsson - Okej jag ljuger bara, jag ska supa idag men skriver bara inte det i bloggen =)







Kanske såna här dåliga klädval man gör efter för mycket festande?

Ttyl my biatcheez=)

Paows Pojkvän...

Vad hittar egentligen han på för J***A fasoner.. Fan vad pinsamt, en sån skulle man inte vilja ha som Pojkvän precis!! Det verkar som han hade det lite för roligt igår, och tyckte att det var helt okej att gå In på Mc´Donalds, hoppa över disken och ge gratis hamburgare till alla..

Här kommer inlägget han skrev på sin blogg ;


 "Kvällens Feta minus.

Hugo Rosas fick åka polisbil hem.

Hugo Rosas började servera hamburgare på MC donalds, alltså Hugo Rosas hoppade över disken och började att servera  kunderna, skämmigt!

 

Nu sitter jag och Jw på Banken igen. Käkar bakismat och snackar om kvällen igår. Hähä… Min manager ringde precis också, han gjorde mig lite nervös eller jag menar jag kan ju inte bli nervös men däremot gjorde han mig laddad. Det verkar som att jag Hugo Rosas ska hoppa från Västerbron imorgon."



Så fattig så man måste stjäla hamburgare?


Ttyl my biatcheez=)


Vill ni dela med er?

Vill ni dela med er skvaller? Även om jag uppdaterar så snabbt jag kan, så hinner jag tyvärr inte ha koll på allt..
Ni får gärna dela med er skvaller till min gmail... [email protected] !
Om jag nu tar med erat skvaller får ni sjävklart en Länkning till eran blogg!





Ttyl My Biatcheez =)

Tillbax till Paow..

De som följer hennes blogg vet att hon pratade om ett litet nakenbad hon gjorde när hon var som fullast =)
Här kommer lite extra information om det :)


Paulina Maria Denise Danielsson
 Paulina Maria Denise Danielsson - nakenbad i polen med två killar & karoke till låten " when i grow up" när man nästan är nykter är ingen höjdare...









När ska du växa upp?

Ttyl my biatcheez =)

Paow Vs Amir!

Undrar om Paow råkar vara lite sur på Amir....
Detta kom för ca en timma sedan på facebook;


Paulina Maria Denise Danielsson › Amir Akrouti: jag har ringt dig och du har klickat mig :S varför? Ville berätta lite gossip för dig som jag glömt nu.. Det är säkert bara för du har blivigt kompis med kissie du blir alltid såhär mot mig då..

( Skrivet idag)




Ttyl my biatcheez =)

Paow, like come on?

Detta komma ut igår kl 2 på natten.. Ännu ett Pr-trick från Paow nu igen? Denna dagen är Paow dagen, vad hände i grekland egentligen? Här kommer facebookstatusen från Paow :

Paulina Maria Denise Danielsson Paulina Denise Danielsson ; 10tusenmeters klubbben (y)









Kan man verkligen bli så desperat att ha sex på flygplanet?


Ttyl my Biatcheez=)

Edit :
Paow skrev precis i sin blogg att en flygvärdinna på hennes flygplan hade grattat henne för att ha joinat 10 000 metersklubben...

Dessie svar på tal..

Dessie verkar också titta in på skvallerbloggen falsksanning, där det stod ett fint litet inlägg om att Dessie säljer droger, just denna drog kallas Spice,men nu har Dessie svarat tillbaka och förklarat situationen ;



Läste detta nyss på skvaller bloggen http://finest.se/falsksanning. Mitt ex och hans kompis har loggat in på min facebook (eftersom dem är de ända som kan mitt lösenord där..!) och själva försökt att sälja "Spice" Jag vet mycket väl om vad Spice, men jag langar verkligen inte det;)

Jag tror att dem har försökt sälja det och har loggat in på min facebook eftersom att jag har väldigt mycket besökare där (& här också..) MEN, det jag inte fattar är varför det inte står kvar på min facebook eftersom att min status som jag skrev för 4 timmar sen står fortfarande kvar (!?) MEN, det är alltså inte jag som har skrivit det där och som ni säkert vet så skriver jag ALDRIG något privat på facebook eftersom att jag MYCKET VÄL VET om att skvallerbloggarna faktiskt existerar. Desutom så var jag i stan då också;) Ville bara göra det klart för er..! ;)




Ttyl my biatcheez...=)


Blondinbella och Spotlife = fake?

Jonatan Wiik gick ut igår med om att Blondinbellas miljonlön bara är fake! Jag har försökt att fatta detta själv, men det går sisådär.. här kommer ett sammanfattat inlägg vad han har skrivit på sin blogg www.riktigtblogg.com !




Bellas “miljonlön” – En enda stor bluff? Svar: Ja.

 

 

Enligt Blondinbella så ska detta företag som inte tjänar tillräckligt med pengar för att kunna betala ut nån lön alls till sina anställda och sina grundare helt plötsligt betala ut 1 miljon kronor om året + skatt i lön till henne. Ja det låter ju verkligen trovärdigt…

Har själv tecknat ett guldkantat avtal värt 10 miljoner kronor

Själv så har jag precis tecknat ett guldkantat avtal med mitt egna bolag EQData Group Aktiebolag. Bolaget kommer att anställa mig som konsult och betala mig 10 miljoner kronor om året i lön

Samtidigt så kommer jag klimatkompensera för min glädje över detta, dvs mina extra andetag jag tar då jag blir upphetsad över detta, genom att låta ett annat bolag jag äger fakturera mig för mina utsläpp. Avgiften för dessa utsläpp kommer att uppgå till 10 miljoner kronor om året….

Bellas bluff synad

Förstår ni vad jag är ute efter? Blondibella kontrollerar både Spotlife AB och Blondinbella AB och kan genom att skicka fakturor fram och tillbaks få hur många miljoner som helst i lön om hon vill.

Låt mig göra en annan jämförelse.

Jag tecknar ett avtal värt 100 miljoner, får 100 mille om året i lön!

Har precis tecknat ett lukurativt avtal med mig själv, jag kommer att betala ut 100 miljoner kr i lön åt mig själv varje år! Jag tar en tusenlapp av mina egna pengar, ger mig den, sedan lägger jag tillbaks den i min plånbok. Ger mig sedan en till tusenlapp, nu har jag ju fått 2000 kr! Upprepar sedan samma procedur ytterligare 99 998  gånger under året och vips så har jag fått en lön på 100 miljoner kr under året

 

Sorry Bella, den bluffen gick vi inte på. Bättre lycka nästa gång, varför inte rådgöra med Tyra Sjöstedt då? Hon är ju expert på att ljuga. Lycka till!"


Det har alltid varit något konstigt med denna lön, Jonatan Wiik kanske har rätt för en gångs skull!



Ttyl my biatcheez =)


Amir svarar tillbaka...

Amir ger nu svar tillbaka efter bloggbråken om hur man ska göra för att bli en känd bloggare =)
Efter alla bloggbråk om att Kopiera varandras inlägg har nu Amir kommit underfund om hur de har gjort för att kopiera honom! Är detta dödsstöten för Bezie och den Blondaa Transan?

Här kommer ett utdrag från www.gaybloggen.com 

"1 - Skriv ett inlägg, det spelar ingen roll om vad.

2 - Gå in på en storbloggares blogg, kanske en timme efter!

3 - Leta fram ett inlägg som du gillar (mycket viktigt att det är skrivet EFTER det inlägget som du själv skrev i din blogg på punkt 1… annars funkar detta inte).

4 - Kopiera allting du ser i inlägget och gå sedan tillbaka till din blogg, leta upp inlägget som du skrev INNAN det inlägget du kopierat ifrån. Klicka på redigera och sedan ersätter du allt det du tidigare skrvit med bild+text från det inlägget du kopierat.

5 - Klicka på spara och pang så ser det ut som att en storbloggare kopierat ett inlägg rakt av från dig.

6 - Maila en skvallerblogg och berätta hur ledsen du är, säg att du har bevis och att du jättegärna vill att det tas upp.

7 - Det skrivs om dig i skvallerbloggarna och du får massvis med läsare. KLART!



Enkelt va? Detta är ett superhett trick som både “Bezie” och “Blondaa” använder sig av för att få läsare. Det ser ju 100% äkta ut så ingen kan motbevisa dig heller, häftigt va? Sådär, bara att göra som alla andra och börja fiffla runt. Snart finns det nog ingen som helst godtrogenhet kvar i bloggvärlden ;) Superkul"



( Jag vet att det är din dag Mattix, men det finns fler människor som är mer kända än dig ;) )

Ttyl my biatcheez=)


Yousef Hariri, get a life...

Facebook bråk!! Om ni inte vet vem Yousef Hariri är så har han bloggen www.tvillingbloggen.com, han är en person som umgås med de "stora" "kändisarna" inom bloggvärlden!
Och idag gick han på Alex Milton Svensson , ägaren av http://stockholmshetaste.blogg.se/, på hans facebook!

Detta skrevs ;


"Yousef Hariri
Du är såååååå mobbad din jävla tönt. Hur långt är seriöst villig att gå?! Du skämmer bara ut dig och den där emmi eller vafan hon nu heter kåtar ju efter att synas. Ta och lägg ner tid till att göra annat och lägg ner din jävla fi*tblogg. Ställ dig bakom en conteiner i stan och runka som du brukar göra jävla idiot! Pus*yboooooooooy!"


Och vilka fler människor la sig i? Ju den kända superbloggaren Denny och min älsklingsperson Mattix =)

Mattiaz Skandalen Björling
Men nu tar du ju i!!! Hur moget är det att skriva så här ! väx upp killen!!!!!!!!!!

"Denny Baliq"
Yousef... Du har problem! Det är ju du som börjar skriva till Alex. Hade du inte varit avundsjuk så hade du inte skrivit. Du är bara avundsjuk på ärliga bloggare! Dessutom skiter vi i dig och dina "kompisar"!!



Vad ska man säga, gick Yousef över gränsen mina kära bloggläsare?





Anorektisk padda?

Ttyl my biatcheez=)





Blondinbellas tonårskris?

Inga säkra uppgifter utan uppgifter från folk som har känt henne i tonåren innan hon var känd skriver detta om Blondinbella!!


"Blondinbella har rökt weed.

Ljuger inte om detta, då jag stått henne nära en gång i tiden då hon inte var lika känd, hon rökte hemma hos min kompis och har även hört henne fråga om hon kan få göra det igen.
Ni själva väljer om ni vill tro mig eller inte"




"Skoja inte, jag var där. Hon har antagligen ett extremt lågt IQ, att hon skulle vara intelligent som bloggen faktiskt kan ge sken av på senare dagar är totalt BÅG. Hennes betyg från gymnasiet är lögn, de var mycket sämre, flera IGn pga att hon inte var där. Hon förlorade oskulden vid fjorton års ålder inne på en toalett på nån klubbfest med en person över arton. Värdighet i ett nötskal. Har mycket mer, men väljer att hålla det för mig själv."


Vill bara understryka att detta är inte mina kommentarer... https://www.flashback.org/t603996p282





Ttyl my biatcheez =)




Varför dissa någon och sen hissa?

Man kan ju börja undra om Jonatan Wiik inte har alla indianer i kanoten?
Varför höja Blondinbella när han dissade henne mindre för en månad sen?

Så här skriver han;

"Ursäkta språket, men hade ett behov av att få ut lite aggressioner, och varför då inte rikta dessa mot två personer som bidrar till att så många och då främst yngre tjejer mår så dåligt idag?

Få klarar av att leva upp till de ideal som Bella och Tyra målar upp, för att duga så måste man enligt dom vara smal, snygg och lägga ned en förmögenhet varje månad på “shopping”

Nä, usch, lyssna inte på dessa två utan kör ert eget race istället! Ingen bestämmer vad ni ska göra, det gör bara ni själva."


Nånting stämmer iallafall inte, varför denna plötsliga hissning av Blondinbella?





Kissie i SVT program i höst? Vad kan det vara?

Även om det är svårt att hitta information om SVT tvsatsningar år 2010 i höst, så fanns det ändå något som fick mina ögonbryn att höjas, även om det kanske inte stämmer så tror jag att Kissies lilla tvprogram heter " Minute to win it" där vardagsmänniskor/kändisar ska göra 10 uppgifter under en minut!
Låter det inte ngt som Kissie skulle kunna göra?

Jag får väl se om jag har rätt i denna fråga väldigt snart...

See ya soon =)



Paow what did he do to u?

Såg precis på facebook att Paow hade skrivit detta, undrar vad som har hänt? Kan det vara så att hon har vaknat upp från sin dvala och förstått att Hugo bara en player? det får vi nog reda på snart =)

Ttyl my biatchez=)



Paulina Maria Denise Danielsson Kärlek har en förmåga att göra en döv och blind och stum




Tyra vs Jonathan Wiik... Vems sida är ni på?

Igår så gick Tyra ut i Bella  & Tyra Show om att Jonathan Wiik har förföljt henne och skrivit att hon är en prostituterad ( läs tidigare inlägg på min blogg), och nu har Jonathan gått ut med ett inlägg på sin blogg www.riktigblogg.se där han ger sin version av vad som har hänt!
Här är ett kort utdrag från det han skriver, vill ni se mer gå in på hans blogg!


"Jag har absolut inte förföljt henne, har bara svarat på dom sms som hon skickat till mig, dock kanske inte med de svar som hon hade förväntat sig. Hon skrev att jag “stalkade” henne, och jag gjorde mig lite lustig över henne genom att hävda att hon stalkade mig."

Sen för att göra det lite bättre så ger han henne en liten dänga ;

"Bella är till skillnad från Tyra proffsig

Till skillnad från den barnsliga och omogna Tyra, så har Isabella “Bella” Löwengrip behandlat mig väl. Bella är proffsig, artig, trevlig till skillnad från Tyra som är amatörmässig och bara allmänt patetisk enligt mitt tycke.

Ett råd till dig Bella, dumpa Tyra och ersätt henne med nån bättre.  Tror att du och Kenza skulle komplettera varandra mycket bättre, då skulle båda programledarna bidra på ett positivt sätt…. Möjligen är det så att du Bella är så duktig och framåt att det krävs en motvikt i form av en bromskloss och ett sänke för att inte du ska springa iväg allt för snabbt? Det är min enda förklaring till att du hittils ännu ej har gett Tyra sparken…..sätter dock en slant på att hon får sparken till nästa säsong…."



Vem tror ni på?



Ttyl my biatcheez


Kissies hemliga kärlek?

Under slutet av 2009 och  början av 2010 sa Kissie att hon hade någon som hon höll kär, vem kan detta vara?
Själv har jag precis fått reda på att "ägaren" av Pilot var en av killarna Kissie spanade på... =)

Citat;

"ägaren" till nattklubben Pilot som går under namnet Sebastian.E avfärdade ryktet för ett bra tag sedan med kommentaren "hon ringer mig fortfarande hela tiden, hon är väl kär i mig antar jag".


Här kommer ett inlägg från hennes sida där hon säger bara att det är ett "rykte"

// Ttyl my Biatchezz..






 

Vems sida ska vi vara på?

Inte konstigt att Kissie behöver en städerska .. =)

Man kan hitta väldigt roliga bilder om man bara ger sig fan på det.. =)
Många vet ju att Kissie brukar säga att hon måste ha sin städerska över , och ja, med denna bild från hennes brorsas blogg www.peter08.blogg.se så kan man ju förstå varför?
Undrar hur man kan låta sitt rum se ut såhär?
Men ingen är väl förvånad, Kissie brukar ju alltid låta någon annan göra hennes skitgöra... =)

Ttyl my biactheez...=)






Lilla Mattix =)

Vad ska man säga? Tror du inte att jag känner till allt det där redan? Men om du vill leka blondin så gärna för mig=) Reklamfilm = Check...=) Jag vet redan vad du ska göra så..Musikvideo är ändå inget skvaller, du skriver ju ut det överallt, så varför ens nämna det?


tra la la la la la la la...*you´re going down...*

Just det ja mina bloggläsare, gå in på hans underbara sida www.mattixstylingtheworld.blogg.se och ge honom ett " Ttyn Biatchz"...:P






MY ASS...Jag vet att du kommer älska det ;)


Kissies nr, kissies adress, och kissies riktiga namn!

Jag menar säger inte rubriken allt?? Kanske taskigt att gå ut med allt , men who cares, she´s a celebrite , hon måste klara av det =)

Nr är jag osäker på, men resten är jag störtsäker på...

Hennes fullständiga namn är ; Alexandra Barbara Nilsson

Hennes adress är ; Pontonjärgatan 39, Stockholm :P

Hennes nr är ( fast lite osäker hon kan ha bytt ) ; 0760772849


Gör skämtsamtal,  call her barbara.. hon är ju redan som en barbaradocka så :P ;)

ttyl biatchezzzz...




Kissies BRÖST!

Lite osäker på dessa bilderna egentligen, hennes nipples ser helt förstörda ut , men detta är iallafall taget från Flashback.org där man ser rätt tydligt hur Kissies bröst ser ut som =)


 Varnar för känsliga läsare.....




När vi ändå pratar om Tyra...

Denna bilden är tagen av Blondinbella som alla kan se... Men det ser mig tamejfan mig ut som att Tyra är i bakgrunden utan trosor???!
Ngn bloggläsare som ser bättre än vad jag gör??






Freaky!!! ( är det ngn som vill ha tyra sjöstedts nr?

De som har tittat in på Tyras hemsida så kan man läsa en rätt freaky historia! Jonathan Wiik, också ägare av dessie, har inte bara förföljt Desiie utan nu också Tyra! Han har hängt ut henne på ett flashback forum, där han mer eller mindre kallar henne hora och ger ut hennes nr till åskådning och uppmanar de att ringa och fråga hur mycket hon kostar!! Vad är det här för jävla kille egentligen?


Här kommer ett utdrag från www.tyras.se


"Hej igen kära Flashback

Fick nyss ett sms från Tyra där hon bad mig dra åt helvete typ...hon verkar lite störd....tror att hon är nån slags superstjärna och beter sig väldigt ohyfsat måste jag säga.

Har varit väldigt trevlig i mitt bemötande gentemot henne från första början, fick i egenskap av journalist intervjua henne för ett tag sen i samband med att hennes "show" hade premiär på http://bellatyrashow.se

Har sedan bett om att få en till intervju med henne och Blondinbella, då Blondinbella inte höll sitt löfte till mig om att låta mig få intervjua henne också.

Nåja, skönt att slippa henne iaf, och nu när jag inte behöver hennes nummer längre så kan jag ju låta nån av er försöka få en intervju med henne istället

Hennes mobilnummer: 070-796 63 45

Lycka till! Det lär ni behöva..."



Hur stört är inte detta! Hoppas Tyra klarar av det...

Här är mannen ni ska akta er för!!!


Amir mot den Blonda transan fortsätter....

Bloggbråkandet tar aldrig slut verkar det som, Amir är inte bara beskylld en gång utan två gånger av att kopiera av den blonda transan! Och nu är Martin ( som han heter i sitt vanliga liv), trött på det och har gått ut med ett inlägg på hans blogg där han skriver ;





"Åh jag blir galen på den där jävla fettobögen amir.

1. Han kopierar 2 av mina inlägg
2. Han står inte för det och hittar på värsta mytarhistorien
3. Han hänger ut mig?! Jag har inte ens gjort något?!
4. Falsksanning som BEVISAR sanningen, blir dissad.

Vafan det finns ju tillochmed bevis på att det där jävla fettot (ursäkta utrycket men jag är så jävla förbannad just nu) har kopierat från mig och så ska jag få massa skit som inte ens har gjort något? Och falsksanning får massa skit som bevisar att det är han som har kopierat de där två inläggen och inte jag?

Hur fan ska jag kunna kopiera inlägg av honom och sen ändra tiden? ALLA vet att man inte kan ändra tid på blogg.se som jag bloggar för? Bara det är ju ett stort jävla bevis, sen är det bara att kolla på inläggen och på tiderna?

Fyfan det är så jävla uppenbart att du kopierat av mig, men för i helvete du kan väl bara stå för det jävla äckel?!"

                                                                    Dags att kalla det kopieringsbloggen.com istället eller vad tycker ni?



Falsksanning är alldeles för snabb i fingrarna igen...

De som läser skvallerbloggen falsksanning kan veta att den personen kan vara lite för snabb i fingrarna ibland, tanke på igår om Kissies skor, och idag om Tyras webshop... Tyra själv svarar på det i hennes blogg http://tyras.se/, men här kommer ett utlägg vad hon säger tillbaka; 

"Jag vill skriva detta inlägg eftersom jag tycker detta är så pass intressant. Man syns mycket på skvallerbloggar där det står att jag har träffat den ena, den andra, ska designa egna kläder osv- vilket inte stämmer. Tänk på att det är HÄR ni kan läsa sanningen, det är här JAG bloggar. Sedan måste ni förstå att såna människor som skriker efter uppmärksamhet får ju den uppmärksamheten om jag skriver om det- så jag väljer att inte göra det istället- slutdiskuterat om det.

Det är intressant att läsa att folk kan skriva att någon är falsk, si eller så. Vad grundas det på? Jag har valt att gå den långa och svåra vägen och bara vara mig själv i bloggen, delvis rak och ärlig mot er och inte köra ett mantra där jag provocerar mig fram och får många läsare, som dom flesta på topplistan gjort. När bloggen blev stor fick jag dock välja bort att skriva om vissa saker pga av vissa saker- men allt jag skriver om står jag för 100% och om man står för någonting så är det äkta. Jag försöker bjuda på så mycket i bloggen, och jag vet att ni uppskattar det, sedan vad jag väljer att inte bjuda på- det ska ni faktiskt inte bry er om ;P Jag tror dom flesta är nöjda ändå, och det är jag jätteglad för. Kram till er underbara snälla läsare."

Så snälla FS kolla upp sanningen först innan du skriver det...





Paow dissar =)

Kan  Paow har blivit trött på Kissie, hennes största idol?



          ( Förrresten någon annan som ser bristningarna?) nasty...


IRL ;  Otroligt grov i munnen, slafisg fläckig finnig. Men väldigt rolig. Rädd och osäker.

Bloggen: Underhållande, det är allt jag kan säga


Trött på skvaller?

Är det någon som nånsin blir trött på skvaller egentligen?
En liten fågel har precis sagt att Amir Akrouti och Lars Granlis förhållande på facebook är helt fajk! Men jag tror de flesta faktiskt kände på sig det!
Och sen vem vill ha Amir i sängen egentligen..11 kg räcker tyvärr inte, förlorade det två gånger om igen och du är f***able hun..=)

Så detta är FAJK FAJK FAJK!




                  


REVEALING NEWS!! Kissie- Amir vänner??!

Nån som har väntat på bra skvaller ?? Jag har då suttit och väntat på detta ett tag, och nu kommer det äntligen bilder som visar att Kissie och Amir inte är ovänner...
Även fast saker som dessa kommentarer har dräpts ut från de, kan man se dessa bilder från Rosannas lilla födelesedagsfest=)

"Jag har f
ått ta mkt skit från Kissie och umgås inte med henne längre, jag klarar mig utan henne." Amir

Kissie: Han är en fet bög...

















Amir-bögar-bloggbråk?

Vad har alla de tre gemensamt egentligen?
Ingen annan som har tyckt att det har varit lite småkonstigt att två bögar plötsligt blir uppmärksammade i bloggvärlden.. ?
Först den totalt " SickChick" lookade Bezie och sen den " Blondaa transan" ( som jag vill kalla honom), plötsligt har skaffat enorma bloggbesökare?
Har de gjort ngt avtal med Amir egentligen? ( Jag vet att det finns fler "bögbloggare" som kommer få hjälp av Amir inom snar framtid , men det håller jag på så länge)
Men detta i åtanke så börjar man ju faktiskt undra om allt är ett PR trick, inte bara för den nya bloggarna, utan att Amir får  lite PR också? Har bloggläsare börjat gå ner eller? Salladerna kanske är för dyra? Tror vi kommer få reda på det snart... Håll ögonen öppna=)







               

K**lla bort sina bekymmer..

Sorry får dålig uppdatering, har varit lat, förhoppningsvis har ni lite förstående=)
Frågan jag ställer mig idag är, kan man K**lla bort sina bekymmer? Eller är det så att man bara glömmer
bort sina bekymmer för tillfället..? Sex kan vara en så känslig fråga, vissa är riktigt öppna med det, andra inte!
Nu kan man ju börja undra vad Eccere gjorde i helgen, men den frågan behövs inte ställas för alla vet det redan..
Och mitt svar skulle bli JA!=)








                


Köp en ny Telefon!

Alla har väl sett att Kissies Blackberry har gått sönder!!? Haha, så går det när man köper skitmobiler! Därför håller jag mig till telefoner som är äldre och funkar väldigt mkt längre! Jag kan skicka över henne den telefonen som jag har, hon kanse blir nöjd! Hon kan få köpa den för 50 spänn om hon har råd med efter hennes tuttoperationer och fyllda kind/mun skit... Svär att den kommer hålla mkt längre? Och vem fan vill ha hennes jävla telefonnr? Skulle ju skämmas apa om man sa att man kände henne...





            


Pinsamma historier + Länkning!?

Är det inte roligt att prata om det pinsammaste man har varit med om? Därför tänkte jag, att om ni bloggläsare skickar eran pinsammaste historia till mig, så kommer jag länka eran blogg för dagen!!?
Är ni redo för det? Skicka till [email protected]
Let´s go =)






                


Kissie vs Foki?

Ingen annan som har reagerat på att Kissie har plötsligt börjat imitera den söta Foki? När blev Kissie så "dödskär" i hello kitty grejer och varför måste hon imitera vad foki gör på hennes bilder?

Kan ju inte förneka att Kissie är smart, det kommer säkert snart komma upp ett litet "bråk" om det, när alla har märkt det.. Men vad gör man inte för irritera andra? :) Jag skrattar iallafall åt det...=)






                                                                                             


                                                                                                 

Kissie är polsk...

Jag har ingen koll på om det verkligen finns ute att Kissie är polsk , men det finns bevis för det=)
http://carolinhes.blogspot.com/2008/12/tisdag-fan-ox.html

"Alexandra sa...

hon hann bara ringa ett samtal från hemtelefonen och hon kunde säkert mitt utantill drf ringde hon.. jag har pratat med min mamma som är polsk hon ska ringa ner dit och försöka hjälpa :("

Tryck på alexandra och ni vet vilken fin sida ni kommer till:)
                          


Falsksanning + me = True?

Favoritblogg nr 1 är falsksanning, vem älskar inte skvaller?
Vem älskar inte att Kissie, den underbara  polskan som opererar sina bröst?
Vem älskar inte den älskande SverigeDemokraten Paow, och hennes följegångare Hugo?
Är Paow och Hugo ihop?
Pr trick eller inte?
Hur det än är så Hugo den största playern, och det ger honom ett namn i "bloggvärlden" , och det är jävligt smart tänkt, vem vill inte vara famous för ngra veckor och tjäna pengar på det? Killen har ju hoppat upp på blogglistan i raketfart med över 100 000 besökare plötsligt?
Hoppas Paow litar på sin kompis Annie, för de som har läst Annies blogg idag, vet vilken bitchslap hon ger till Hugo=) Och detta gick direkt från mig till falsksanning, man måste dela på saker.. eller? kanske ska ha en egen liten skvallerblogg?

Eccere vet mkt som kommer hända i "bloggvärlden", följ gärna med och titta=)


                        
                             

Rugbyspelare i Rosa outfits?

Hmm vidrigt värre, seriöst talat, måste man verkligen klä sig i rosa för att lite kvinnor ska gå och komma och titta på en tråkig jävla rugbymatch.. Saken blir ju inte bättre med att  de ser ut som F**S! Vad tycker ni bloggläsare egentligen? I en sån manlig sport som Rugby ska man väl för fan inte ha rosa kläder på sig, ser ju urlöjligt ut..!?
Här har ni ett smakprov..





   

Polens halva maktelit dör...Jaha So what?

Ingen har väl missat att Polens president med fru och hälften av makteliten dog under en flygplanskrasch?( Iallafall de som läser nyheter I Sverige, resten vet jag ej vad de gör)..
Men förlåt, vem bryr sig? Inte gör jag det, har inte haft någon impact i mitt liv heller, skulle inte ens bry mig om Sveriges statsminister var med om det, alla politiker är ändå bara lögnare, gör allt för att få den största makten som går..
Finns det verkligen några descent statsministrar/presidenter m.m i världen? De som verkligen lever efter att göra det folket vill?! De är få!
Nja ge mig riktiga nyheter istället...inget trams om att några personer har dött i ett U-land , pleeze...



                      .


Välkommen till min nya blogg!