Marie Plosjö svarar tillbaka...

www.mondoblog.se/mariepolsjo så har Nu Marie svarat tillbaka på Kissies inlägg där hon dissar Mondoblog och Marie.. Här får man också se vad Kissie har fått under resans gång, som hon inte har betalat ett skit för...


"Alexandra Nilsson

Så här ligger det till.

Vi har ett avtal med Alexandra där hon ger oss rätten att använda oss av alla bilder samt filmer som har producerats från vår sida.

Det är ett avtal som Alexandra själv har skrivit på. Hon är fullt medveten om att alla bilder som har tagits på henne skulle kunna komma att säljas till press. Det ingår i det avtalet också att Alexandra ska komma att få en del av ersättningen för de inkomster vi får gällande bild och film. Alexandra har medvetet tagit dealen som innebär att vi ska dela med oss av intäkterna för bild/film.

Förutom avtalet som gäller bild och film så har Alexandra fått följade saker betalda från våra delägare i Spanien.

Första resan 3950 kr

Hotell 12 500 kr 

Mat ca 7500 kr

Sjölejon 1100 kr

Andra resan 3400 kr

Hotell 4800 kr

Kamelridning 650 kr

Två par glasögon från Sun Optik totala värdet 5500 kr

Handväska 4000 kr

Tatuering 1100 kr.

Ett sammanlagt värde för ca 50 000 kr.


I vårt avtal så ingick det att hon skulle blogga på mondoblog.se. I vårt avtal så var det strikta direktiv om att vi inte ville ha "Kissie" som bloggare här på mondoblog. Vi ville ha den "snälla" äkta personen Alexandra. Vi förklarade att vi inte ville ha någon "topbloggare" som skrev kränkande saker på vår sida.

Jag är huvudägare för Mondoblog.se och har delägare både i Sverige och i Spanien.

Jag som chef har rätt att ta bort inlägg som strider mot de avtal som vi har med bloggarna. Det har dock inte hänt att något inlägg har tagits bort av mig och jag kommer inte heller ta bort inlägg om de inte stider mot de regler som våra bloggare har skrivit på."



Ännu surare?

Ttyl my biatcheez=)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0